<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543988056270869&ev=PageView&noscript=1"/> Studievoorbereiding - UAF

Studievoorbereiding

Auteur:Redactie UAF
Datum:2. 25. 2018
Leestijd:1 minuten

Advies en begeleiding bij studiekeuze & voorbereiding op een studie

Welke opleiding past het beste bij jouw vooropleiding en ambities? Het UAF denkt met je mee over je studiekeuze. Ook geven we advies over hoe je je kunt voorbereiden op de studie.

Een studie kiezen in Nederland is waarschijnlijk anders dan je gewend bent in je eigen land. In Nederland bepaal jij zelf wat je studeert, niet jouw familie of de staat. Het is heel belangrijk dat je de juiste studie kiest. Bij het UAF hebben we verschillende opties om jou te ondersteunen in het kiezen van de studie die het beste bij jou past.

Deficiënties wegwerken

Voldoe je niet aan de toelatingseisen van je studie? Dan kun je een cursus volgen in een specifiek vak. Het UAF adviseert welke cursus het beste past bij jouw studieplan. Als je alle vakken hebt gehaald die je nodig hebt, kun je starten met de opleiding.

Soms heb je alleen extra wiskundelessen nodig, of lessen in een ander vak. Moet je ook nog werken aan je Nederlands en ben je nog niet thuis in het onderwijssysteem? Dan kan een schakeljaar voor jou beter zijn.

 

Ook interessant

Naar actueel overzicht
6. 14. 2019

Hoe kies ik een studie?

Lees meer
6. 14. 2019

Hoe bereid ik me voor op een studie?

Lees meer

Deel dit artikel: