Steun ons werk met een nalatenschap

Kennis en talent komen tot bloei met uw nalatenschap

Nalaten is een van de vormen waarmee u het UAF kunt steunen. Een bijzondere vorm, omdat u iets achterlaat wat nog jarenlang impact heeft op het leven van veel gevluchte studenten en professionals. Met uw nalatenschap, hoe groot of klein ook, maakt u het verschil. 

Nalaten aan het goede doel

Met een nalatenschap kunt u na overlijden belastingvrij schenken aan een goed doel. Denkt u erover om het UAF op te nemen in uw testament? Dit werkt vaak op dezelfde manier als het nalaten aan familieleden of andere personen die dichtbij u staan. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om het UAF in uw testament op te nemen? Maak dan kennis met onze adviseurs. Zij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Koppel divers
Mentorkoppel Aylin en Arvin

Waarom het UAF opnemen in uw testament?

  • Met een nalatenschap draagt u iets bij, ook als u er zelf niet meer bent. Door het UAF op te nemen in uw testament draagt u later bij aan de ontwikkeling van kennis en talent van gevluchte studenten en professionals.
  • U laat iets duurzaams achter en geeft uw idealen door aan toekomstige generaties.
  • Uw nalatenschap komt volledig ten goede aan het UAF en er is geen erfbelasting verschuldigd

Wilt u vrijblijvend persoonlijk contact?​

Denkt u erover om het UAF in uw testament op te nemen? En heeft u vragen over hoe u dat moet regelen?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs. Zij helpen u graag verder per mail nalatenschap@uaf.nl of per telefoon 030 – 252 08 35

Wendy Heezen
Wendy Diks-Heezen
UAF_Machteld
Machteld van Muiswinkel

Uw nalatenschap is in goede handen

We zijn in het bezit van een erkenningspaspoort van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). Het betekent dat uw nalatenschap bij ons in goede handen is. 

Bekijk ons rapport hier.