Steun ons met een nalatenschap

Met behulp van donateurs begeleiden we gevluchte studenten en professionals naar een duurzame plek op de arbeidsmarkt. Sommigen steunen ons eenmalig of periodiek, anderen doen een bijzondere gift of richten een fonds op naam op. Het is ook mogelijk om het UAF op te nemen in uw testament. Met een nalatenschap, hoe groot of klein ook, maakt u het verschil.

Waarom het UAF opnemen in uw testament?

  • Met een nalatenschap draagt u iets bij, ook als u er zelf niet meer bent. Door het UAF nu op te nemen in uw testament draagt u later bij aan de ontwikkeling van kennis en talent van gevluchte studenten en professionals.
  • U laat iets duurzaams achter en geeft uw idealen door aan toekomstige generaties.
  • Omdat we een ANBI-status hebben zijn de nalatenschappen die we krijgen vrijgesteld van erfbelasting.

 

Hoe werkt een nalatenschap?

In uw testament legt u vast aan wie uw erfenis toekomt. Dit doet u bij een notaris.

U kan het UAF benoemen als (mede)erfgenaam of een legaat nalaten aan het UAF. Als u ervoor kiest om het UAF te benoemen als (mede)erfgenaam, ontvangen wij een door u bepaald percentage van de nalatenschap.

In het geval van een legaat staat het geldbedrag of goed vast.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft.
Stockfoto - ouder echtpaar

Uw nalatenschap is in goede handen

We zijn in het bezit van een erkenningspaspoort van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). Het betekent dat uw nalatenschap bij ons in goede handen is. 

Bekijk ons rapport hier.

Meer informatie?

Machteld van Muiswinkel, relatiemanager: ‘Elke nalatenschap is bijzonder voor ons. Daarom komen we graag met u in contact. Neem vrijblijvend contact met mij op via nalatenschap@uaf.nl of telefonisch via 030 – 252 08 35.

UAF_Machteld