<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543988056270869&ev=PageView&noscript=1" />Gemeente - UAF

Met convenanten en werkafspraken stimuleren we gemeenten om vluchtelingen te ondersteunen bij de ontwikkeling van kennis en talent. Een vluchteling kan immers niet aan de slag zonder de toestemming van de klantmanager van de gemeente waarin hij of zij woont.

Bekijk onze werkwijze. Hierin is te zien hoe een gevluchte student of professional terechtkomt bij het UAF en wat vervolgens de stappen en mogelijkheden zijn.

We hebben samenwerkingen met:

Almere, Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Apeldoorn, Baarn, Brummen, Bunnik, Bunschoten, Culemborg, De Bilt, Deventer, Eindhoven, Epe, Geldermalsen, Groningen, Haarlem, Heerlen, Kaag en Braassem, Leidschendam – Voorburg, Lochem, Maasdriel, Maastricht, Nieuwkoop, Nijmegen, Roermond, Soest, Súdwest Fryslân, Tiel, Tilburg, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Voorst, Wageningen, West Maas en Waal, West-Betuwe, Wijk bij Duurstede, Zaanstad, Zaltbommel, Zandvoort, Zeist, Zoetermeer, Zutphen en Zwolle.

Dit kun je doen als gemeente.

Pas het beleid aan, ga een samenwerking met ons aan of zorg voor arbeidsplaatsen.

Case
Accenture

Samen met bedrijven hebben wij een evenement georganiseerd waarbij vluchtelingen en bedrijven elkaar leren kennen.

Bekijk de case
Case
Universiteit van Amsterdam

Doen waar je goed in bent: kennis delen en opleiden

Bekijk de case

Over het UAF

Sinds 1948 steunt Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF hoger opgeleide vluchtelingen bij hun studie en het vinden van een baan op niveau.

Het UAF is de oudste vluchtelingenorganisatie in Nederland. In 1948 werd de stichting opgericht als Universitair Asiel Fonds.

Meer over het UAF Meer verhalen