Maak het verschil met een bijzondere gift of Fonds op Naam

Met een bijzondere gift of Fonds op Naam investeert u in de ontwikkeling van kennis en talent van gevluchte studenten en professionals. Mede dankzij deze bijzondere giften begeleiden we gemiddeld bijna vierduizend vluchtelingen per jaar naar een duurzame plek op de arbeidsmarkt. Neem Ammar, die dankzij zijn deelname aan het leerwerktraject dat we ontwikkelden in samenwerking met hogeschool Fontys een vaste baan bemachtigde bij NS. Met een bijzondere gift maakt u echt een verschil.

Wilt u een bijzondere gift geven?

Ontdek de voordelen van een grote gift.

Lees meer

Word onderdeel van het UAF met een Fonds op Naam

Zo steunt u ons werk voor een lange periode.

Lees meer

Wat is het voordeel van een bijzondere gift?

Doet u een bijzondere gift, een donatie van 2.500 euro of meer, dan kunt u met uw vaste contactpersoon uw wensen en behoeften doorspreken. Bovendien wordt u via uw contactpersoon op de hoogte gehouden van de resultaten die zijn geboekt met uw bijzondere gift. 

Goed om te weten: bijzondere giften vanaf 10.000 euro kunt u een specifieke bestemming geven. Daarmee zorgt u ervoor dat uw geld wordt besteed aan de projecten die u na aan het hart liggen. Donateurs die een bijzondere gift doen krijgen altijd een uitnodiging voor UAF live!, ons jaarlijkse evenement.

Omdat we een ANBI-status hebben zijn giften aan het UAF in veel gevallen fiscaal aftrekbaar.

Mentor koppel

Klaar voor een bijzondere gift?

Nienke Mauritz, relatiemanager:

‘In kom graag met u in contact om de mogelijkheden door te spreken. Dan kunt u meteen vragen stellen, mocht u die nog hebben. Bel me gerust of stuur me een e-mail.’

Neem contact met mij op via 030 – 252 08 35 of stuur een e-mail aan nienke.mauritz@uaf.nl

UAF_Nienke_Mauritz-Suzanne_Blanchard

Word onderdeel van het UAF met een Fonds op Naam

Wilt u ons werk voor langere tijd steunen of hebt u een specifiek doel in uw hoofd waarvoor u gelden beschikbaar wilt stellen? Dan is een Fonds op Naam iets voor u. Met een Fonds op Naam begint u als het ware een eigen stichting, maar dan onder de vlag van het UAF. U zorgt voor de middelen, wij zorgen ervoor dat het geld goed terecht komt. Handig, want zo ontslaat u zichzelf van alle verplichtingen die komen kijken bij de oprichting van een stichting, zoals een administratie, de benoeming van een bestuur en ga zo maar door. Een fonds op naam kunt u oprichten vanaf 50.000 euro.

Hoe werkt een fonds op naam?

Het is heel eenvoudig: u bepaalt in overleg met uw vaste contactpersoonmet ons waarvoor u geld beschikbaar wilt stellen en hoeveel, u kiest een eigen naam voor het fonds, en wij regelen de rest. Een fonds op naam is een zichtbaar onderdeel van het UAF: schenkingen vanuit uw fonds vermelden we in ons jaarverslag en in de jaarrekening.

Wat zijn de voordelen van een fonds op naam?

  • Naast dat u met een fonds op naam zelf bepaalt welke projecten van het UAF u steunt, zorgt u met een fonds op naam voor continuïteit.
  • We houden u op de hoogte van ontwikkelingen en betrekken u nauw bij de projecten die u steunt.
  • Ook na het overlijden van de initiator(s) kunnen we vanuit een fonds op naam ondersteuning bieden aan de toegewezen projecten.
  • Een fonds op naam kan in een testament worden opgenomen. Wij betalen in dat geval geen erfbelasting over het aan ons toegewezen erfdeel.
  • Omdat we een ANBI-status hebben zijn giften aan het UAF, ook via een fonds op naam, in veel gevallen fiscaal aftrekbaar.

Interesse in een Fonds op Naam?

Wendy Heezen, relatiemanager:

‘Ik kan me voorstellen dat u nog vragen heeft. Bel of mail me gerust, dan nemen we uw plannen samen door.’

Neem contact met mij op via 030 – 252 08 35  of stuur een e-mail aan wendy.heezen@uaf.nl

Wendy_Heezen