Voorbereidend leerwerktraject in de energie

Een Nederlands diploma én een baan in de energiesector. Je kunt gaan leren en werken in functies, zoals constructeur werktuigbouwkunde, elektrotechniek/energietechniek of Gebouwgebonden Installatietechniek. 

Leerwerkraject HAN 2022

Inhoud van het traject

Het voorbereidende leerwerktraject van 7 maanden is een fulltime programma dat je volgt op de campus van de HAN in Arnhem. Tijdens het programma word je optimaal voorbereid op leren en werken in de energiesector.

Na het succesvol afleggen van de voorbereidende 7 maanden, stroom je door naar een Associate Degree (AD) in de techniek. Deze opleiding duurt 2 jaar, waarin je een dag per week les krijgt en vier dagen per week (betaald) werkt. Je werkt bij een bedrijf in de energiesector, in de regio. Gedurende het leerwerktraject worden jij en het bedrijf begeleid door een mentor.

Start traject

November 2022

Duur traject

Het voortraject duurt 7 maanden, in dit eerste halfjaar krijgen de deelnemers fulltime les op de HAN. Daarna volgt de 2-jarige Associate Degree-opleiding. 

Doelgroep en toelatingseisen

  • Diplomawaardering mbo-4 of havo met wiskunde en natuurkunde (minimale eis);
  • Minimaal Nederlands op B1-niveau;
  • Minimaal Engels op A2-niveau;
  • Passie en/of werkervaring in de techniek.

Interesse? Meld je aan!

Geef je interesse voor het leerwerktraject Energie aan bij je trajectbegeleider van het UAF.
Meld je vóór 2 november 2022 aan voor het voorbereidend LWT Energie via het aanmeldformulier van de HAN. Op de website van de HAN vind je ook meer informatie over het voorbereidende leerwerktraject.