UAF-Award 2022: breng vanaf vandaag je stem uit!

Zes studenten en professionals met een vluchtelingachtergrond zijn genomineerd voor de UAF-Award 2022. De genomineerden onderscheiden zich door hun studie- en werkprestaties en hun inzet voor de samenleving. 

Gevluchte studenten en professionals hebben een lastige startpositie in Nederland en moeten allerlei obstakels overwinnen. Bijvoorbeeld de taalbarrière, een diploma dat niet op waarde wordt geschat en onbekendheid met het onderwijssysteem en de arbeidsmarkt bemoeilijken de toegang tot opleidingen en banen die bij hun talenten passen. 

Met de verkiezing vraagt het UAF aandacht voor het potentieel en het doorzettingsvermogen van gevluchte studenten en professionals die hier aan hun toekomst werken. 

De zes genomineerden van 2022

Maak kennis met de zes talenten die zijn genomineerd voor de UAF-Award. Waar zijn ze goed in? Hoe zetten zij zich in voor de samenleving? Wat zijn hun dromen? Bekijk hun verhalen en stem op jouw favoriet!

Wiens verhaal inspireert jou het meest?

Vanaf 17 oktober t/m 3 november kan iedereen stemmen op de genomineerden voor de UAF-Award. Alle stemmers bepalen samen met een vakjury wie er wint. De winnaar krijgt een opleidingstraject naar keuze ter waarde van €4.000,-, mogelijk gemaakt door ICM

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks bijna vierduizend vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X