Werken en studeren op hbo-niveau in de technische sector

We zoeken kandidaten voor een leerwerktraject in de techniek. Ben je statushouder en wil je graag aan de slag als BIM-modelleur, werkvoorbereider, uitvoerder, calculator, kostendeskundige, tekenaar, constructeur, engineer, technisch tekenaar of installateur? Dan is dit leerwerktraject misschien iets voor jou!

Aandachtige studenten_S_Blanchard

Inhoud van het traject

Het leerwerktraject bestaat uit twee onderdelen: een voortraject (in de periode maart t/m juli 2022) en een tweejarige deeltijdopleiding (Associate degree) Integraal Bouwmanagement, Engineering of Maintenance & Mechanics aan de Rotterdam Academy (vanaf september 2022). Je combineert deze opleiding met een stage of baan van minimaal 24 uur per week die aansluit bij je opleiding.

Het voortraject bestaat uit de volgende onderdelen: een intensieve cursus Nederlands, vakinhoudelijke modules, technisch Nederlands, communiceren op de werkvloer, sollicitatievaardigheden, een basiscursus Revit (voor studenten richting Integraal Bouwmanagement) en een matchingsevent waar je werkgevers gaat ontmoeten. 

Start traject

Maart 2022

Duur traject

Een voortraject (in de periode maart t/m juli 2022) en een tweejarige deeltijdopleiding (vanaf september 2022). 

Doelgroep en toelatingseisen

Bekijk de flyer voor alle toelatingseisen. 

Enthousiast geworden? Meld je nu aan!

Het leerwerktraject start maart 2022. Dit is een prachtige kans voor jou als statushouder, waarbij je ook in de toekomst zeker bent van werk. Voldoe jij aan deze criteria? Heb je interesse om mee te doen met het leerwerktraject? 
Meld je dan vóór 20 februari aan bij Sander ’t Sas via  v.a.r.’t.sas@hr.nl of 06-46721807.