Statushouders in de elektrotechniek i.s.m. Liander en Technical Valley

In de energiebranche is er een grote behoefte aan gekwalificeerde elektrotechnici. Dit leerwerktraject biedt statushouders met een achtergrond in de elektrotechniek de kans om bij te dragen aan de energietransitie en zich te ontwikkelen tot Eerste monteur. 

Alliander leerwerktraject

Inhoud van het traject

In 15 maanden tijd word jij opgeleid tot Eerste monteur laag- en middenspanningsdistributie. De eerste 6 maanden ga je naar school in Ermelo. Je volgt Nederlandse taallessen. Daarnaast leer je het vak door het volgen van theorie- en praktijklessen. Na deze periode ga je stage lopen bij een Liander. Hier doe je ervaring op die je nodig hebt als elektromonteur bij Liander. Tot slot ga je nog 2 maanden terug naar school om de opleiding af te ronden. Na het behalen van je opleiding ga je aan het werk bij Liander.

Start traject

Maart 2024

Doelgroep en toelatingseisen

Statushouders met een achtergrond in de elektrotechniek en minimaal taalniveau B1. Zie voor aanvullende eisen de flyer.

Enthousiast geworden? Meld je nu aan!

Het leerwerktraject start 1 maart 2024. Dit is een prachtige kans voor jou als statushouder, waarbij je ook in de toekomst zeker bent van werk. Je kan je aanmelden via het formulier of meer informatie opvragen door een e-mail te sturen naar advies@uaf.nl.

We mailen of bellen jou dan binnen 4 werkdagen. 

1Jouw gegevens
2Achtergrond
3Motivatie

Sedr Fatom (24 jaar)

Syrië

“Ik ben trots dat ik binnen twee jaar mijn diploma heb gehaald. En dat ik nu meteen een baan heb.”