Steun de volgende generatie!

Jouw traject bij het UAF is afgerond. Daarmee is jouw toekomstdroom een stap dichterbij gekomen. Misschien heb je zelfs al een baan gevonden die bij jouw kwaliteiten past. Geef jij de volgende generatie ook een kans? 

Het UAF krijgt elk jaar tussen de 1.000 en 1.500 nieuwe aanvragen voor financiële steun en begeleiding. Wij willen zoveel mogelijk gevluchte studenten en professionals een kans bieden. Daar is veel geld voor nodig. 

Ons werk wordt voor een groot deel mogelijk gemaakt door donateurs. Ken je mensen die donateur willen worden? Of wil jij zelf een bijdrage leveren? Dat betekent veel voor de nieuwe generatie studenten. Alvast bedankt voor je hulp! 

Word ook donateur van het UAF!

De gegevens die je hier invult, bewaren we in onze administratie. We gaan vertrouwelijk met je gegevens om (zoals bepaald in de AVG). Lees ons privacy statement voor alle details.

Heb je je telefoonnummer ingevuld? Dan bellen we je misschien om je te informeren over onze campagnes en over de mogelijkheden om het UAF te steunen. Wil je dit wijzigen? Ga dan naar uaf.nl/contact.