Winactie! Het Nederlands Studenten Orkest
Het Nederlands Studenten Orkest (NSO) is een jong en landelijk projectorkest opgericht in 1952 dat ieder jaar opnieuw wordt samengesteld uit talentvolle studenten die zich naast hun studie aan een hogeschool of universiteit op hoog niveau bezighouden met klassieke muziek.
In februari speelt het Nederlandse Studentenorkest (NSO) een concertreeks. Getalenteerde studenten uit het hele land maken dan samen de mooiste muziek onder leiding van gerenommeerde dirigent Chloe Rooke.
Wil je naar het NSO-concert in Utrecht? Vul het formulier in en maak kans op twee concertkaarten t.w.v. €55,- . Je kan je aanmelden tot 23 januari 2025.
Thema - ‘Waanzin’
Sinds enkele jaren koppelt het NSO het jaarlijkse project aan een eigen thema. Zo kan ieder jaar een project gevormd worden met een unieke identiteit en verbindt het thema als rode draad de programmering en artistieke samenwerking per project tot een uniek geheel. NSO 2025 zal in het teken staan van het thema:
Waanzin
Met dit thema vestigt NSO aandacht op de huidige problematiek in de culturele sector. Door het afnemen van financiële steun voor muziekgezelschappen zijn projecten moeilijker te realiseren. Het opkomen van al maar weer nieuwe onzekerheden zorgt voor een reële aantasting van de toegankelijkheid van cultuur.
Concertdatum
- 23 Februari 2025 – Utrecht, TivoliVredenburg
Helaas, deze winactie is gesloten.
Ja, ik maak graag kans op twee concertkaarten!
Door mee te doen met deze winactie ga je akkoord met de actievoorwaarden. In dit formulier vragen we om contactgegevens, zodat we met jou kunnen communiceren. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacy statement om te zien hoe wij conform de privacyregelgeving met jouw gegevens omgaan.
Muziek gaat rechtstreeks naar het hart
Het Nederlands Studenten Orkest (NSO) zet zich in voor studenten voor wie studeren niet altijd vanzelfsprekend is. Het NSO collecteert daarom bij de concerten voor het UAF. Het NSO is trots met haar orkestleden en concertbezoekers iets te kunnen betekenen voor andere studenten.
Jaarlijks begeleidt het UAF gemiddeld 3.200 vluchtelingen in loopbaan ondersteunende trajecten. Ook musici moeten vaak vluchten, waaronder getalenteerde musici zoals Karoun Baghboudarian en Rani Elias.