UAF-Award: draag jouw uitblinker voor

Winnaars UAF-Award 2019 Karoun en Rani

Wie wordt de opvolger van celliste Karoun Baghboudarian en de trompettist Rani Elias? In oktober reiken we weer de jaarlijkse UAF-Award uit aan de uitblinker van het jaar. Deze award staat symbool voor de inzet en het doorzettingsvermogen van vluchtelingen die hier een nieuwe toekomst opbouwen. De inschrijving is geopend: we zoeken kandidaten die opvallen door buitengewone studie– of werkprestaties en die zich inzetten voor de samenleving.  

Ken jij een gevluchte student of professional die volgens jou de award verdient? Iemand die goed presteert in zijn vakgebied en maatschappelijk actief is? Draag deze kandidaat voor als hij of zij voldoet aan minimaal één van de onderstaande criteria: 

  • Goede resultaten behaald tijdens een voorbereidend jaar, leerwerktraject of opleiding;  
  • Onlangs glansrijk gepromoveerd of een goede baan gevonden; 
  • Prijs gewonnen of een beurs ontvangen voor een vervolgstudie; 
  • Opleiding of werk gecombineerd met een uitzonderlijk lastige privé situatie; 
  • Vrijwilligerswerk of bestuurstaken gecombineerd met een opleiding of baan. 

 

Nomineer jouw kandidaat vóór 12 juli via het formulier op onze website en vertel ons waarom deze kandidaat de UAF-Award verdient!  

Vorige winnaars

De vorige winnaars van de UAF-Award waren de celliste Karoun Baghboudarian en trompettist Rani Elias, in 2015 gevlucht uit Syrië.

De jury was lovend over de studie- en werkprestaties van het muzikantenechtpaar uit Groningen en was onder de druk van hun ondernemingszin en het vernieuwende karakter van hun bijdrage aan de kunst- en cultuursector. Karoun en Rani beter leren kennen? Bekijk de video: 

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks bijna vierduizend vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X