<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543988056270869&ev=PageView&noscript=1"/> Samen kom je verder! Accenture doet mee met mentoring - UAF

Samen kom je verder! Accenture doet mee met mentoring

Auteur:Manon Kummer
Datum:1. 21. 2020
Leestijd:1 minuten

In februari 2020 start het UAF – Accenture Mentoringprogramma. Dit is een traject van zes maanden waarin studenten en professionals samen met een mentor aan de slag gaan met een hulpvraag. Bijvoorbeeld:

  • Meer te weten komen over het Nederlandse bedrijfsleven
  • Vaardigheden en kwaliteiten als professional verder ontwikkelen
  • Professionele netwerk vergroten
  • Meedenken bij de oriëntatie op de arbeidsmarkt of tijdens het solliciteren

Samen met de mentor maakt de gevluchte student of professional  een plan om zijn doelen te bereiken. De mentor wil graag zijn of haar ervaring en kennis delen. Tegelijkertijd kan de mentor natuurlijk ook veel van onze studenten en professionals leren. Win-win dus!

Wat is Accenture?

Accenture is een internationaal consultancy bedrijf dat actief is op diverse terreinen. De mentoren van Accenture werken binnen verschillende functies. Van recruiter tot consultant, manager of senior partner: je komt ze er allemaal tegen. Kijk voor meer informatie over Accenture op: www.accenture.com.

Hoe doe je mee

Niet iedereen kan mee doen. We hebben plaats voor 16 mensen. Meer informatie over hoe je kunt aanmelden lees je in de Flyer bedrijfsmentoring Accenture en UAF.
Meer weten of aanmelden? Mail dan naar bedrijfsmentoring@uaf.nl.

 

Foto: Jarno Verhoef


Deel dit artikel: