Jaarverslag 2023

Oumar Barry

2023 markeerde het 75-jarig bestaan van het UAF, gevierd met inspirerende verhalen van vluchtelingen tijdens een symposium. Ondanks de opvangcrisis die onze studenten en professionals in onzekerheid houdt, blijft het UAF zich inzetten door hen in een zo vroeg mogelijk stadium op weg te helpen naar een duurzaam
bestaan in Nederland.

In een veranderende wereld met fluctuaties in politiek en arbeidsmarkt, streeft het UAF naar maximale impact met beperkte middelen. Eind 2023 zijn we begonnen met een strategische herijking om onze aanpak verder te verfijnen. We namen afscheid van directeur Fatimazhra Belhirch en verwelkomden per 1 mei 2024 een nieuwe directeur-bestuurder.

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je met ons in gesprek? Neem dan contact op via 030 – 252 08 35 of stuur een e-mail aan communicatie@uaf.nl

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks duizenden vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X