Aankondiging vertrek voorzitter en lid Raad van Toezicht

Terug- en vooruitblikken met Job Cohen

Dit najaar zal Job Cohen zijn taken als voorzitter van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF neerleggen. Job Cohen is sinds mei 2014 voorzitter van het UAF en heeft zich in deze periode intensief ingezet voor hoger opgeleide vluchtelingen. Het UAF is Job Cohen buitengewoon erkentelijk voor zijn grote betrokkenheid en zijn intensieve, langdurige inzet voor het UAF. Mede dankzij zijn steun heeft het UAF de afgelopen jaren veel kunnen betekenen voor hoger opgeleide vluchtelingen.

Lid van de Raad van Toezicht Rob Maas neemt in de zomer afscheid. Rob Maas is sinds maart 2015 lid van de Raad van Toezicht. Het UAF is ook Rob Maas dankbaar voor zijn bijdrage aan het UAF, vooral op het gebied van financiën en organisatie.

De search voor deze twee functies start binnenkort door Bureau De Vroedt & Thierry.

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks duizenden vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X