Rotary Club Utrecht zet zich in voor mentoringprogramma UAF

Rotary Club Utrecht zet zich in voor mentoringprogramma UAF

Eind november kwam de Rotary Club Utrecht op bezoek om samen met het UAF plannen te maken. We spraken gezamenlijk de intentie uit om de komende vier jaar samen te gaan werken. Hierbij ligt de focus op het mentoringprogramma. Daarnaast mocht UAF-directeur Mardjan Seighali een cheque ter waarde van € 10.000 in ontvangst nemen.

De Rotary Club Utrecht bestaat uit circa 50 leden die werken in verschillende branches en allemaal uitblinken in hun vak. Van nature is de club gericht op het delen van netwerk en kennis. Het professionele netwerk van de leden is enorm waardevol voor onze gevluchte professionals. We zijn dan ook erg blij met deze partner!

Bas Nugteren, voorzitter Rotary Club Utrecht: ‘We hebben samen een goede stap gezet vandaag en we gaan er nog vele zetten de komende jaren.’

Op de foto van links naar rechts: Charon Duermeijer, Bas Nugteren, Mardjan Seighali, Gijsbert Wolleswinkel

Beeld: UAF

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks bijna vierduizend vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X