Gohdar Massom treedt toe tot Raad van Toezicht 

Lid van Raad van Toezicht Gohdar Massom

Gohdar Massom is met ingang van 25 september jongstleden toegetreden tot de Raad van Toezicht van Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF.

Gohdar is van Koerdische afkomst en vluchtte tijdens de eerste Golfoorlog vanuit zijn geboorteland Irak naar Nederland. Inmiddels hij hier ruim 30 jaar. Hij werkt momenteel als directeur Afval en Grondstoffen bij de gemeente Amsterdam. Daarnaast beschikt Gohdar over brede bestuurlijk ervaring die hij onder andere als Statenlid bij de provincie Noord-Holland heeft opgedaan.

Ik heb in mijn leven veel meegemaakt. Ik hoop als toezichthouder van het UAF mijn levenswijsheid en ervaring in te kunnen zetten en vanuit het mensenrechtenperspectief de positie van vluchtelingen in Nederland te verbeteren.

Over zijn toetreding tot de Raad van Toezicht van het UAF zegt hij: “Ik heb in mijn leven veel meegemaakt. Ik hoop als toezichthouder van het UAF mijn levenswijsheid en ervaring in te kunnen zetten en vanuit het mensenrechtenperspectief de positie van vluchtelingen in Nederland te verbeteren.” Maarten van Beek, voorzitter Raad van Toezicht UAF zegt: “We zijn ontzettend blij dat Gohdar is toegetreden tot de Raad van Toezicht. Zijn persoonlijke verhaal maar vooral zijn bestuurlijke ervaring en kennis van het vluchtelingenvraagstuk is van grote waarde voor het UAF.”

Het UAF behartigt de belangen van gevluchte studenten en professionals en ondersteunt hen bij passend onderwijs en waardig werk, zodat zij weer regie krijgen over hun eigen leven. 

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks bijna vierduizend vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X