<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543988056270869&ev=PageView&noscript=1" />Leiden Science Run sleept geweldig bedrag binnen voor het UAF - UAF

Leiden Science Run sleept geweldig bedrag binnen voor het UAF

Auteur:Jasper Vink
Datum:9. 30. 2018
Leestijd:1 minuten

De Leiden Science Run is een hardloopestafette van 20 km op het Bio Science Park in Leiden/Oegstgeest. Het is een sponsorwedstrijd die de Universiteit Leiden in samenwerking met het Universitair Sportcentrum en hardloopvereniging Currimus heeft georganiseerd.

De wedstrijd werd in estafettevorm volbracht (een team bestond uit 4 personen, hiervan liep elke deelnemer 5 km). Het doel was om zoveel mogelijk geld op te halen voor het UAF. Elk team droeg bij aan met het inschrijfgeld van 20 euro en door familie, vrienden en collega’s te vragen hen te sponsoren.

Er deed tevens een team namens het UAF mee. Met 1 uur en 27 minuten zette het team een toptijd neer. Ze eindigden op plaats 8 van de in totaal 78 deelnemende teams. Omdat de opbrengst van de Leiden Science Run ten gunste komt aan het UAF, kreeg het UAF aan het einde van de dag een cheque uitgereikt met daarop het prachtige bedrag van € 10.431. Een geweldig resultaat, tot volgend jaar!


Deel dit artikel: