Kamervragen over trage procedures voor gevluchte medici 

Al jarenlang zetten wij ons in voor de positie van gevluchte zorgprofessionals die hier hun beroep weer willen uitoefenen. Onlangs werkten UAF-directeur Mardjan Seighali en de arts Ahmed Al Hasan (uit Syrië) mee aan een artikel in De Groene Amsterdammer over trage procedures voor gevluchte medici. Dit artikel werd opgemerkt door politiek Den Haag er zijn Kamervragen over gesteld door Jan Paternotte en Rens Raemakers van D66. Hoe het verder gaat met dit dossier houden we nauwlettend in de gaten houden en ons werk op dit punt gaat dóór.

[button link=”https://www.groene.nl/artikel/ik-denk-dat-niemand-mij-zal-bellen” external=”true”]Lees hier het artikel van De Groene Amsterdammer[/button]

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks duizenden vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X