Het UAF is een langdurig partnerschap aangegaan met UPD

Eind 2019 is het UAF een mooi, langdurig partnerschap aangegaan met UPD – Join the Spark. Door dit partnerschap kan een aantal statushouders kosteloos een opleiding volgen bij UPD. Ook een aantal medewerkers van het UAF mag een gratis training volgen en UPD doet daarnaast ook nog een donatie aan het UAF. Inmiddels zijn de eerste resultaten al geboekt, zes statushouders hebben succesvol deelgenomen aan de opleiding Green Belt in Lean. Zij kunnen nu als kersverse verbeterprofessional aan de slag bij verschillende organisaties. Na het behalen van het certificaat, krijgen de deelnemers ook nog ondersteuning van UPD wanneer ze de opdracht in praktijk brengen bij een werkgever. Door middel van dit traject wil UPD vraag en aanbod op de arbeidsmarkt dichter bij elkaar brengen.

Hier lees je meer over de samenwerking tussen UPD en het UAF.

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks duizenden vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X