€900.000 van Postcode Loterij voor gevluchte studenten en professionals

Auteur:Manon Kummer
Datum:3. 5. 2020
Leestijd:1 minuten

Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de Nationale Postcode Loterij ontving het UAF € 900.000. Een fantastische bijdrage! In 2019 adviseerden, begeleidden en ondersteunden we 3.850 gevluchte studenten en professionals. Dit is net als in 2018 een historisch hoog aantal. Mede dankzij de bijdrage van de Postcode Loterij kunnen wij ons inzetten voor de kennis- en talentontwikkeling van vluchtelingen en voor hun integratie op de Nederlandse arbeidsmarkt.

De Postcode Loterij maakte bekend dat er een recordbedrag van 376 miljoen euro naar goede doelen gaat. De schenkingen worden gedaan dankzij de 3 miljoen deelnemers aan de Postcode Loterij. De helft van de inleg van deelnemers aan de Postcode Loterij gaat naar goede doelen op het gebied van mens en natuur. De 376 miljoen euro die de Postcode Loterij dit jaar doneert aan goede doelen is verdeeld over 123 organisaties, waaronder ook het UAF. In totaal heeft de loterij sinds 1989 ruim 6,2 miljard euro geschonken aan honderden goede doelen en maatschappelijke initiatieven.

Dankjewel deelnemers aan de Postcode Loterij, namens alle gevluchte studenten en professionals! Dit prachtige bedrag betekent veel voor ons!

 


Deel dit artikel: