De tweede groep kappers in Amersfoort heeft hun opleiding met succes afgerond

De tweede groep kappers in Amersfoort heeft hun opleiding met succes afgerond

Na een jaar hard studeren en op veel modellen werken, hebben alle 10 deelnemers van de kappersopleiding in Amersfoort op dinsdag 11 februari hun diploma behaald. De docent was erg tevreden met hun inzet tijdens de opleiding, hun goede cijfers voor het theorie-examen en de knappe prestaties voor de eindopdrachten.

Het was een emotioneel afscheid van de docent (Nicole) omdat ze, ondanks de ups en downs gedurende de opleiding, een hechte band met de deelnemers heeft opgebouwd. Ze gaf zelfs aan dat ze heel graag contact wil blijven houden en zover mogelijk de groep tips en advies wil geven.

We hebben het feest afgesloten met heerlijke Syrische hapjes, waarna iedereen blij met het diploma in de hand naar huis ging.

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks duizenden vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X