Een compliment geven is bijna net zo leuk als een compliment krijgen

Een compliment geven is bijna net zo leuk als een compliment krijgen, toch? Eind vorig jaar vroegen we donateurs om een kaartje te schrijven aan gevluchte studenten die zich voorbereiden op een studie.
Dat leverde een heleboel aanmoedigingen en complimenten op. Bekijk het filmpje hieronder waar die kaarten terecht kwamen en wat erop stond. Dikke kans dat je er vrolijk van wordt!
 

Met dank aan: Taal- en Schakeljaar bij de HAN University of Applied Sciences, het Voorbereidend Jaar Leiden van de Universiteit Leiden en Hogeschool Leiden.

Talent mag niet verloren gaan

Geef gevluchte studenten en professionals de kans zich te ontwikkelen. Met jouw donatie maak jij voor hen een wereld van verschil. 

Help jij vluchtelingen op weg?

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks duizenden vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X