Mentoring voor zorgprofessionals

Praktijkervaring

Praktijkervaring opdoen met een vakgenoot als mentor

Gevluchte artsen, tandartsen en verpleegkundigen hebben veel moeten achterlaten, maar hun kennis, ervaring en ambities hebben zij meegenomen. Als hun vakmanschap hier verder tot bloei komt, wordt iedereen daar beter van. Echter, te weinig gevluchte zorgprofessionals krijgen de kans om hun beroep weer uit te oefenen, ondanks de grote personeelstekorten in de zorg.

Het UAF ondersteunt gevluchte zorgprofessionals die hun waardevolle kennis en ervaring willen inzetten in de Nederlandse zorgsector. Wij begrijpen de uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd en bieden hen de kans om met behulp van een mentor praktijkervaring op te doen, zelfs voordat ze hun BIG-registratie behalen. 

Benut het potentieel van gevluchte zorgprofessionals

Ontdek hoe jouw zorginstelling kan bijdragen en zelf de vruchten kan plukken door deel te nemen aan ons netwerk van medische mentoren. Klik op de onderstaande link om de infosheet te downloaden en meer te leren over dit waardevolle initiatief.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Vind jij het ook belangrijk om de zorgsector open te stellen voor toekomstige collega’s en bij te dragen aan een diverse en inclusieve gezondheidszorg? Ben je geïnteresseerd in deelname of wil je meer informatie?

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Over het UAF

Vluchtelingen zijn mensen met waardevolle kennis en kwaliteiten. Van echte doeners tot hoogopgeleide denkers. Studenten en professionals die veel kunnen betekenen voor Nederland. Maar… nog steeds lukt het weinig vluchtelingen een opleiding te volgen én een baan te vinden op hun eigen niveau. 

Wij zijn een onafhankelijke stichting die de belangen behartigt van deze gevluchte studenten en professionals. Op slimme en effectieve manieren bieden we vluchtelingen kansen om zich verder te kunnen ontwikkelen op het gebied van studie en werk. We helpen ze op weg met advies, begeleiding, financiële steun en door de inzet van ons netwerk.

Wil jij het verschil maken?