Bedankt voor je donatie!

Dankjewel voor je donatie aan het UAF! Dankzij jou kunnen we vluchtelingen helpen aan het voortzetten van hun opleiding, het starten met een studie of met het vinden van een baan. Met jouw donatie geef je vluchtelingen de kans om hun kennis en talent in Nederland te ontwikkelen. Dan help je niet alleen hen, maar de samenleving als geheel. 

 

Vluchtelingen zijn mensen met waardevolle kennis en kwaliteiten. Van echte doeners tot hoogopgeleide denkers. Studenten en professionals die veel kunnen betekenen voor Nederland. Maar… nog steeds lukt het weinig vluchtelingen een opleiding te volgen én een baan te vinden op hun eigen niveau. Onze begeleiding is daarom van groot belang.

 

Wij zetten ons in voor de ontwikkeling van gevluchte studenten en professionals, en voor hun integratie op de Nederlandse arbeidsmarkt. Dat doen we al sinds 1948. We zijn ervan overtuigd dat íedereen die zijn kennis kan benutten, betekenisvol is in Nederland. Dáárom maken we ons daar sterk voor.Met onze kennis en ervaring adviseren en verbinden we vluchtelingen, vrijwilligers, onderwijsinstellingen, (lokale) overheden en werkgevers.