Helaas, je kan je niet meer aanmelden voor het traject. 

Van vlucht naar kracht, traject voor ambitieuze vrouwen

Ontdek hoe jij jouw toekomst in Nederland vorm kan geven. Het UAF presenteert een uniek traject voor jou als ambitieuze vrouw met een vluchtelingachtergrond die stappen wil zetten richting een duurzame toekomst die bij jou past.

Mentorkoppel Shabnam en Senem
Mentorkoppel

Inhoud van het traject

In de periode tussen begin maart en juni 2024 vindt het vrouwentraject plaats, bestaande uit 8 ochtendsessies op de dinsdag. De bijeenkomsten, gehouden in Projecthuis Madiba in Amersfoort, behandelen diverse thema’s, waaronder het stellen van persoonlijke doelen, empowerment, jouw rol als vrouw en het vergroten van zelfvertrouwen. Tijdens het traject is er ook de mogelijkheid voor één of twee individuele 1-op-1 sessies om dieper in te gaan op specifieke onderwerpen. 

We vinden het belangrijk om elkaar blijvend te steunen en verbonden te blijven. De community is daarom niet alleen tijdens het traject actief, maar blijft ook bestaan na de afsluiting van de sessies. 

Let op: er is geen kinderopvang op de locatie aanwezig

Start traject

Maart 2024

Doelgroep en toelatingseisen

Deelnemers zijn gemotiveerd en bereid om aan zichzelf te werken. Zij hebben ook taalniveau B1 afgerond. Vrouwen van alle leeftijden kunnen zich aanmelden.

Zie voor aanvullende eisen de flyer.

Enthousiast geworden? Meld je nu aan!

Het leerwerktraject start februari 2024. Je kan je aanmelden via het formulier of meer informatie opvragen door een e-mail te sturen naar vrouw@uaf.nl.