Werkervaring opdoen bij PwC

UAF_Mentoring

Begin november starten opnieuw een groep gevluchte professionals met een werkervaringsplaats bij PwC. Zij zijn door een samenwerking met het UAF en de gemeente Amsterdam bij PwC onder de aandacht gekomen. 

In de komende zeven maanden doen de deelnemers werkervaring op bij het bedrijfsonderdeel Assurance, op verschillende locaties in het land. Zo vergroten zij hun kansen op een baan die aansluit bij hun talenten.  

Op de werkvloer krijgt elke deelnemer individuele begeleiding van een coach die werkzaam is bij PwC. Zowel de deelnemers als de coaches krijgen bij de start van het project een training Interculturele vaardigheden van het UAF. Zo bevorderen we het wederzijdse begrip van mensen met verschillende culturele achtergronden. 

Sinds 2019 werkt PwC samen met het UAF en de gemeente Amsterdam in het project ‘Seeds of PwC’. Jaarlijks start een nieuwe groep. Van de 30 professionals die tot nu toe via het UAF meededen, hebben 22 een contract aangeboden gekregen. Eén deelnemer kreeg een baan aangeboden bij een ander bedrijf. 

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks duizenden vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X