Werken en studeren op hbo-niveau in de technische sector in Rotterdam?

Voor statushouders die in de technische sector willen werken en tegelijkertijd een diploma willen behalen op hbo-niveau heeft de Rotterdam Academy in samenwerking met UAF een speciaal traject ontwikkeld.

Het traject bestaat uit een voortraject en een tweejarige deeltijdopleiding (Associate degree) Integraal bouwmanagement, Engineering of Maintenance & Mechanics aan de Rotterdam Academy gecombineerd met een passende stage- of werkplek van minimaal 24 uur per week. In een van de volgende functies: BIM-modelleur, werkvoorbereider, uitvoerder, engineer, technisch tekenaar, installateur en procesoperator.

De Rotterdam Academy biedt een voortraject aan ter voorbereiding op de opleiding. Dit traject start op maandag 1 februari 2021 en duurt tot vrijdag 25 juni 2021. Het voortraject bestaat uit intensieve NT2-lessen, vaktaal en vakinhoudelijke modules.

Ben je geïnteresseerd in dit traject?

Bekijk de flyer om te kijken of je past bij het profiel en meld je aan voor de online informatiebijeenkomst op dinsdag 8 december door een mail te sturen naar hadzm@hr.nl met je naam en UAF-studentnummer. Zet in de mail dat je je wilt aanmelden voor de informatiebijeenkomst voortraject Rotterdam Academy.

Let op: aanwezigheid bij de informatiebijeenkomst is verplicht als je wilt deelnemen aan het traject.

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks duizenden vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X