Update: Hoe gaat het met Ibrahim en Ammar?

Update: Hoe gaat het met Ibrahim en Ammar?

Een half jaar geleden startten Ibrahim en Ammar met de pilot Leren en Werken, voor statushouders met een technische achtergrond. In een half jaar tijd werden in totaal zeventien studenten klaargestoomd voor een leerwerktraject op hbo-niveau. Het uiteindelijke doel: een duurzame plek op de arbeidsmarkt. ‘Ik wil mijn talent benutten.’

In november gingen zij met werkgevers in gesprek voor het vinden van een werkervaringsplek, die ze nodig hadden om met een opleiding te kunnen starten. Hoe gaat het nu met ze? Is het ze gelukt?

Ammar en Ibrahim ontvangen hun certificaat van Fontys Hogescholen Eindhoven.​

Dit was deel 2 van een reeks verhalen over Ammar en Ibrahim. Gaat het ze lukken om een baan te vinden waar ze hun talenten kunnen benutten? Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor het antwoord op die vraag. 

Het leerwerktraject waar Ibrahim en Ammar aan mee hebben gedaan is mede mogelijk gemaakt door het VSBfonds.

Interview: Job Hulsman
Foto: Fontys Hogescholen

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks duizenden vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X