Tien nieuwe plekken voor gemotiveerde elektromonteurs

Eerder deze maand ontvingen tien elektromonteurs hun diploma uit handen van minister Koolmees en begonnen zij met een baan als leerling-monteur. Nu zijn we alweer druk bezig met de werving van nieuwe kandidaten, want in mei 2019 starten het UAF, netbeheerder Liander en opleider Temphory voor de tweede keer met een leerwerktraject voor elektromonteurs. De deelnemers worden opgeleid tot Eerste Monteur Laag- en Middenspanningsditributie (mbo3) en komen na de opleiding in dienst bij Liander.

Ben je of ken je iemand voor wie dit opleidingstraject mogelijk interessant is? Laat dit dan vóór 15 april aan ons weten via mbo@uaf.nl. We zoeken vooral kandidaten in Noord Holland, Zuid-Holland en Gelderland, omdat in die regio’s namelijk veel banen voor monteurs beschikbaar komen bij netbeheerder Liander.

 

Foto: Temphory

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks duizenden vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X