Terugkijken? TV-serie Grenzeloos Talent met Nabil, Rozi en Amera

Terugkijken? TV-serie Grenzeloos Talent met Nabil, Rozi en Amera

Lukt het vluchtelingen om hun talenten hier verder te ontwikkelen en een baan te vinden die daarbij aansluit? Deze vraag wordt beantwoord in de tv-serie Grenzeloos Talent van BNNVARA.

Het UAF dacht mee met de makers en droeg drie kandidaten voor die met begeleiding van het UAF aan hun loopbaan werken: natuurkundedocent Nabil, kapster Rozi en verloskundige Amera.

In de eerste aflevering solliciteert de gepassioneerde natuurkundedocent Nabil (zie foto) naar een stage op het Amsterdams Lyceum.

In deze aflevering zie je o.a. hoe Filemon Wesselink wordt geknipt door Rozi, die onze speciale kappersopleiding succesvol heeft afgerond.

In deze aflevering vertelt Amera over haar ervaring als verloskundige en zie je welke stappen zij zet om haar loopbaan voort te zetten.

Alle afleveringen zijn te vinden op de site van NPO3.

 

Fotografie: Suzanne Blanchard

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks duizenden vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X