Ruim €50.000 via YouBeDo voor gevluchte studenten en professionals

Genomineerden UAF-Award

Het UAF werkt sinds een aantal jaar samen met online boekwinkel YouBeDo. Recentelijk is dankzij deze samenwerking de grens van €50.000 gepasseerd aan donaties voor UAF. Een mooie mijlpaal voor beide organisaties.

Bij YouBeDo koop je al je boeken en e-books voor dezelfde prijs als bij andere winkels, maar gaat tot 12% naar een goed doel die je zelf kiest in het afrekenproces. Dit kan YouBeDo doen, omdat ze dankzij de Wet op de vaste boekenprijs voldoende marge overhouden om te kunnen doneren aan goede doelen waaronder het UAF. Dat we de grens van €50.000 -een heleboel boeken- doorbreken komt voornamelijk door trouwe partners van het UAF.


Steun van ABN Amro

Voor bedrijven is het eenvoudig om het UAF te steunen via YouBeDo. (Studie)boeken die toch aangeschaft moeten worden, kunnen voor dezelfde prijs aangeschaft worden bij YouBedo. Zoals bijvoorbeeld ABN Amro doet. Bij iedere aankoop steunen ze hiermee automatisch het UAF, zonder extra kosten.

Aimée Vegter – Van Ahee is manager communicatie & fondsenwerving UAF en is uiteraard bijzonder verheugd met de mijlpaal: “In deze samenwerking snijdt het mes aan vele kanten: Het is voor een partner een makkelijke manier om het UAF te steunen. Met een boek dat je toch al ging aanschaffen, steun je het UAF, die daarmee meer vluchtelingen kan begeleiden naar studie of werk. ABN Amro en vele lezers hebben dit samen mogelijk gemaakt. We hopen dat meer organisaties én particulieren hun sympathieke voorbeeld volgen.” 

Robbert Boeijink, Community-manager bij YouBeDo “Het UAF is sinds het eerste uur partner van YouBeDo. Het geeft zoveel voldoening om aan jullie missie bij te kunnen dragen via de aankopen van onze klanten. Zo ontvangen zij hun nieuwe boeken, en kunnen vluchteling-studenten starten met hun studie. Het feit dat we inmiddels samen al een halve ton hebben opgehaald, dat is waar we het voor doen. Een mooie mijlpaal, en nu weer door!”


YouBeDo ook partner van de UAF-Award

Naast de samenwerking draagt YouBeDo ook bij aan de UAF Award, welke op dinsdag 8 november werd uitgereikt. Met de UAF Award zetten we ieder jaar gevluchte afstudeerders of starters op de arbeidsmarkt in de schijnwerpers. Van de zes genomineerden mocht Lobna Abdo een opleidingsbudget ter waarde van vierduizend euro, mogelijk gemaakt door ICM Opleidingen & Trainingen in ontvangst nemen. De overige vijf genomineerden ontvingen ieder een YouBeDo-boekenbon ter waarde van €200 ontvangen.

Bestel via YouBeDo en steun het UAF!

Geef gevluchte studenten en professionals de kans zich te ontwikkelen. Met jouw aanschaf van een boek en donatie maak jij voor hen een wereld van verschil. 

Help jij vluchtelingen op weg?

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks duizenden vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X