Radboud Management Academy stelt twee beurzen beschikbaar

Radboud Management Academy

Positief nieuws uit Nijmegen: de Radboud Management Academy (RMa) stelt twee beurzen beschikbaar voor hoogopgeleide, talentvolle studenten met een vluchtelingachtergrond. Op 12 mei ondertekende de RMa hiervoor online een samenwerkingsovereenkomst met het UAF. 

De beursstudenten mogen kosteloos deelnemen aan de twee jaar durende avondopleiding MSc Bedrijfskunde. Een genereus aanbod, want normaliter is dit een kostbare opleiding. Voor de RMa is het interessant om studenten met een andere culturele achtergrond te verwelkomen in de collegezaal; dit levert een nieuw en divers perspectief op voor de docenten en medestudenten.  

De RMa maakt deel uit van de Radboud Universiteit en verzorgt academische opleidingen voor managers en professionals. Hierbij hanteren ze als uitgangspunt dat iedereen dezelfde kans verdient om een passende maatschappelijke positie te verwerven.  

Op 5 oktober 2020 tekenden de Radboud Universiteit en het UAF al een convenant waar dit beursprogramma op aansluit.  

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks duizenden vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X