Radboud Management Academy geeft één studiebeurs t.w.v. €28.500 weg! 

student

Wat een mooi aanbod! Een talentvolle student met een vluchtelingachtergrond mag op kosten van de Radboud Universiteit de Msc Bedrijfskunde volgen in deeltijd (t.w.v. 28.500 euro).

Ken je iemand voor wie dit mogelijk interessant is? Of heb je zelf interesse? Stuur dan een mail naar het UAF. Contactpersoon is Bahman Bahmani (Bahman.Bahmani@uaf.nl). De deadline voor aandragen is 1 juli voor de start in oktober in Utrecht, of 25 december voor de start in maart in Nijmegen. Lees meer over de inhoud van de opleiding en de criteria waar kandidaten aan moeten voldoen.

De Radboud en het UAF werken al tientallen jaren samen en hebben de samenwerking in 2020 geïntensiveerd met een convenant. Het aanbod van deze gratis studiebeurs kwam daar nog eens bovenop. Overweeg jouw universiteit of hogeschool ook één of meer studiebeurzen beschikbaar te stellen voor gevlucht talent, of op een andere manier samen te werken met het UAF? Daarover gaan we graag in gesprek.

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks bijna vierduizend vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X