Nationale Postcode Loterij verlengt samenwerking met het UAF

Nationale Postcode Loterij verlengt samenwerking met het UAF

We beginnen het jaar met verheugend nieuws: de Nationale Postcode Loterij verlengt per 1 januari 2021 de samenwerking met Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF voor een periode van vijf jaar.

Sinds 2001 ontvangt het UAF jaarlijks een bijdrage van 900.000 euro voor opleidingskansen voor gevluchte studenten en professionals en hun integratie op de Nederlandse arbeidsmarkt. Onlangs is de samenwerking geëvalueerd, en heeft de Raad van Commissarissen besloten de samenwerking voort te zetten.

Dankjewel deelnemers van de Postcode Loterij, namens alle gevluchte studenten en professionals. Deze bijdrage betekent veel voor ons!

Onze stichting

Het UAF adviseert, begeleidt en ondersteunt jaarlijks gemiddeld 3.800 gevluchte studenten en professionals. We bieden ze modulaire begeleidingstrajecten aan die aansluiten bij hun talenten en ambities.

Mede dankzij de deelnemers van de Nationale Postcode Loterij konden we in 2020 aan 3.778 vluchtelingen bij elkaar 4.809 begeleidingsmodules aanbieden. Hiermee zetten deze studenten en professionals een belangrijke stap in hun ontwikkeling op weg naar een passende opleiding of baan. Bedankt allemaal voor jullie bijdrage hieraan!

Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen. Inmiddels spelen 3 miljoen Nederlanders mee met de loterij. Zij maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen de deelnemers 105 goede doelen organisaties met minimaal 40% van de lotprijs. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 6,2 miljard euro aan mens en natuur gegeven.

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks duizenden vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X