Deelnemers kappersopleiding ontvangen eerste certificaat als hairstylist

Deelnemers kappersopleiding ontvangen eerste certificaat als hairstylist

Een half jaar geleden starten twee groepen van tien gevluchte professionals een verkorte opleiding tot hairstylist. Door dit initiatief van L’Oréal, de Nederlandse Kappersakademie en het UAF, mogen de gepassioneerde derde en vierde groep op 29 oktober en 3 november een nieuwe mijlpaal vieren.

De twintig studenten hebben nu twintig weken achter de rug, waarin zij twee avonden in de week naar school gaan in Amersfoort en Amsterdam om het kappersvak te leren. Zij mogen een certificaat in ontvangst nemen voor het afronden van het eerste gedeelte van de eenjarige opleiding tot hairstylist, waardoor hun droom om aan het werk te kunnen als kapper een stap dichterbij is gekomen. Extra gemotiveerd gaan zij nu verder met het tweede deel van de opleiding om uiteindelijk een diploma op zak te hebben. Daarna zullen zij begeleid worden in het vinden van een baan in het kappersvak. Wij feliciteren de studenten en wensen hen veel succes en werkplezier tijdens het afronden van de opleiding!

Lees het verhaal van Rozi die vorig jaar haar diploma behaalde:

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks bijna vierduizend vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X