De dag na de verkiezingen

verkiezingen potlood

1 op de 4 mensen heeft gisteren gestemd op een man en een partij die bevolkingsgroepen, waaronder vluchtelingen, publiekelijk uitsluit. 

Een partij die het debat niet op feiten maar emoties voert. Die mogelijk verdragen zal negeren en fundamentele grondrechten schendt. Die een asielstop bepleit.

Het UAF begeleidt vluchtelingen die noodgedwongen alles achter zich hebben gelaten en in Nederland een nieuw bestaan opbouwen. Wij komen op voor deze mensen op de vlucht. Dat deden we gisteren, dat doen we vandaag en blijvend ook morgen.

We roepen politieke partijen op om komende periode onze rechtstaat en de grondwet te waarborgen, de feiten serieus te nemen en een groep mensen waarmee wij dagelijks werken niet uit te sluiten.  

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks duizenden vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X