Win concertkaarten voor Nesko 2024!

In april 2024 zal de 60e editie van het Nesko plaatsvinden. Dit jaar speelt het Nesko een opdrachtscompositie van Xavier van de Poll, het zelden uitgevoerde divertimento concertante voor contrabas en orkest van Nino Rota en de grootse 8e symfonie van Dvořák. Dit jaar dirigeert Pim Cuijpers met veel enthousiasme het Nesko! Het thema van Nesko van dit jaar is ‘Verbindt’!

En, jij kan hier bij zijn! Het UAF mag een beperkt aantal concertkaarten voor een datum naar keuze weggeven. Vul het formulier in vóór 25 maart en vertel ons waarom jij graag concertkaarten wil winnen. 

Concertdata

15 april 2024 –  St.-Jozefkathedraal, Groningen

16 april 2024 – Antonius van Paduakerk, Nijmegen

17 april 2024 – St. Catharinakerk, Eindhoven

19 april 2024 – Zeeuwse concertzaal, Middelburg

In april 2023 zal de 59e editie van het Nederlands Studenten Kamerorkest (Nesko) plaats vinden. Het Nesko is een jong en landelijk orkest opgericht in 1964 dat ieder jaar opnieuw wordt samengesteld uit 40 talentvolle studenten die zich naast hun studie aan een hogeschool of universiteit op hoog niveau bezighouden met klassieke muziek. 

Dit jaar speelt het Nesko een opdrachtscompositie van Karmit Fadael, het niet zo vaak opgevoerde vioolconcert van Dvořák, en de zevende symfonie van Beethoven. Dit jaar begeleidt Sander Teepen met veel enthousiasme het Nesko!

Wil jij hier bij zijn?
Ga naar nesko.nl en koop jouw concertkaarten!

Helaas, de winactie is gesloten.

Deze winactie is verlopen

In augustus speelt het Nederlandse Studentenorkest (NSO) in het Topsportcentrum in Almere een concertreeks, getiteld NSO De Ring. Ruim 100 getalenteerde studenten uit het hele land maken dan samen de mooiste muziek onder leiding van gerenommeerde dirigent Frans-Aert Burghgraef.  

Wil je naar een van de NSO-concerten? Kijk dan voor de actuele beschikbaarheid op www.nso.nl. Het NSO organiseert deze concerten volgens de actuele richtlijnen van het RIVM.

Muziek gaat rechtstreeks naar het hart

Het Nederlands Studenten Kamerorkest (Nesko) zet zich in voor studenten voor wie studeren niet altijd vanzelfsprekend is. Het Nesko collecteert daarom bij de concerten voor het UAF. Het Nesko is trots met haar orkestleden en concertbezoekers iets te kunnen betekenen voor andere studenten.

Jaarlijks begeleidt het UAF gemiddeld 3.200 vluchtelingen in loopbaan ondersteunende trajecten. Ook musici moeten vaak vluchten, waaronder getalenteerde musici zoals Karoun Baghboudarian en Rani Elias.