Met een grote gift investeer je in het talent en de kennis van vluchtelingen. Mede dankzij gulle bijdragen van onze grote gevers begeleiden we jaarlijks meer dan 3.500 vluchtelingen om kennis en talent te benutten.

Drie redenen voor een grote gift

Natuurlijk, met een grote gift – een donatie van € 1.000,- of meer – kunnen wij meer vluchtelingen beter begeleiden. Maar voor jou heeft een grote gift ook voordelen.

  1. Een vast contactpersoon bij het UAF met wie  je je wensen kunt doorspreken. Hij of zij beantwoordt al je vragen en houdt je op de hoogte van de resultaten van uw bijdrage(n).
  2. Een uitnodiging voor UAF live!, ons jaarlijkse evenement waarin we afgestudeerde vluchtelingen in het zonnetje zetten, toasten op getekende arbeidscontracten en kennis en talent vieren. Vier je het feest met ons mee?
  3. Grote giften vanaf € 10.000 kun je een specifieke bestemming geven (bestemmen). Zo zorg je ervoor dat het geld wordt besteed aan dat wat je belangrijk vindt. Geen specifieke bestemming in gedachten? Je kunt ook bestaande programma’s steunen met een grote gift, zoals Scholars at Risk.

Het instellen van een Fonds op Naam bij het UAF is mogelijk vanaf €50.000.

Wil je de mogelijkheden bespreken?

Overweeg je een grote gift? Neem gerust vrijblijvend contact op met Remko de Kok via mail: r.dekok@uaf.nl.

Remko de Kok