<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543988056270869&ev=PageView&noscript=1"/> Doe een grote gift - UAF

Met een grote gift investeer je in het talent en de kennis van gevluchte studenten en professionals. Mede dankzij gulle bijdragen van onze grote gevers begeleiden we op dit moment gemiddeld 3.900 vluchtelingen per jaar in modulaire loopbaanondersteunende trajecten.

Drie redenen voor een grote gift

Natuurlijk, met een grote gift – een donatie van € 2.500,- of meer – kunnen wij meer vluchtelingen beter begeleiden. Maar voor u heeft een grote gift ook voordelen.

  1. Een vast contactpersoon bij het UAF met wie u uw wensen kunt doorspreken. Hij of zij beantwoordt al uw vragen en houdt u op de hoogte van de resultaten van uw bijdrage(n).
  2. Een uitnodiging voor UAF live!, ons jaarlijkse evenement waarin we afgestudeerde vluchtelingen in het zonnetje zetten, toasten op getekende arbeidscontracten en kennis en talent vieren. Viert u het feest met ons mee?
  3. Grote giften vanaf € 10.000 kunt u een specifieke bestemming geven (bestemmen). Zo zorgt u ervoor dat het geld wordt besteed aan dat wat u belangrijk vindt. Geen specifieke bestemming in gedachten? U kunt ook bestaande programma’s steunen met een grote gift, zoals Scholars at Risk.

Het instellen van een Fonds op Naam bij het UAF is mogelijk vanaf €50.000.

Wilt u de mogelijkheden bespreken?

Overweegt u een grote gift? Neem gerust vrijblijvend contact op met Nienke via mail: nienke.mauritz@uaf.nl.

Nienke Mauritz

Relatiemanager
nienke.mauritz@uaf.nl