Welkom!

Ben je gevlucht en wil je graag studeren of werken in Nederland? Het UAF is een stichting speciaal voor gevluchte studenten en professionals. We snappen de uitdagingen die jij tegen kunt komen. We weten precies wat we moeten doen om jou vooruit te helpen. We werken samen met onderwijsinstellingen, bedrijven en gemeenten. Zo kun jij weer werken aan je toekomst! Lees hier informatie in je eigen taal: Engels, Frans, العربية , فارسی en ትግርኛ.

Wil je graag ondersteuning krijgen van het UAF? Vul de UAF Advisor hieronder in of neem contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 09:30 to 12:30 via 030-2041504.

Je kunt je vraag ook stellen via Facebook of Twitter. Ons webcareteam zit voor je klaar om je vragen te beantwoorden!

Maatregelen coronavirus

Op advies van het RIVM werken alle medewerkers van het UAF thuis. We hebben tot en met 6 april alleen contact via telefoon, mail en MijnUAF. Bijeenkomsten, assessments en trainingen gaan daarom niet door. Zodra we nieuwe data hebben, krijg je van ons een bericht. Heb je een afspraak met jouw trajectbegeleider? Deze afspraak gaat nu telefonisch. Wij begrijpen dat deze maatregelen de nodige gevolgen heeft voor je  activiteiten of trajecten.

Heb je vragen over jouw UAF-begeleiding? Neem dan contact op met je trajectbegeleider. Heb je geen trajectbegeleider? Bel dan naar onze Front Office: 030-2041504 of mail naar vraag@uaf.nl.

Voor overige vragen bel naar 030-252 08 35 of mail naar info@uaf.nl.

Kijk hier voor meer informatie over het coronavirus. Ga naar deze website van Pharos voor informatie in het Arabisch, Turks, Engels of Tigrinya. Lees hier meer over de gevolgen voor het onderwijs en de NT2-examens.

UAF Advisor

Wil je weten welke hulp en advies je kunt krijgen van het UAF? Vul dan de vragen in.

Als je de vragen van de UAF Advisor beantwoordt, krijg je advies dat past bij jouw situatie. Daarna kun je eventueel met ons bellen om je aan te melden voor (financiële) ondersteuning van het UAF.

Advisor

Wil je opnieuw begeleiding of advies?

Ben je al eerder cliënt geweest bij het UAF en wil je opnieuw begeleiding of advies? Klik dan op de button hieronder.

Heropeningsformulier