VU-medewerkers doneren ruim 25 duizend euro

Vrije Universiteit Amsterdam
Vrije Universiteit Amsterdam

In 2017 bood de Vrije Universiteit Amsterdam medewerkers de kans om bovenwettelijke vakantiedagen af te staan voor vluchtelingstudenten. Dit resulteerde in een donatie van ruim 25 duizend euro. Een prachtig bedrag, waar we veel vluchtelingstudenten mee kunnen ondersteunen.

Het idee om vakantiedagen te doneren ontstond aan de Universiteit Twente (‘Geef een dag voor een vluchteling’), waar medewerkers een jaar eerder 80 duizend euro bijeen brachten.

Het UAF is de UT en de VU zeer dankbaar en we zouden het geweldig vinden als andere onderwijsinstellingen en werkgevers dit voorbeeld volgen! Contactpersoon is Wendy Heezen, w.heezen@uaf.nl.

De financiële waarde van de vrije dag kan belastingvrij worden geschonken aan het UAF. Raadpleeg uw belastingadviseur en klik hier voor meer informatie.

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks duizenden vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X