UPD en UAF verlengen samenwerking

UPD en UAF

Nog meer maatwerk aan gevluchte studenten en professionals

De samenwerking tussen adviesbureau/opleider UPD en het UAF is verlengd met drie jaar. Al sinds 2019 werken UPD en het UAF samen om gevluchte studenten en professionals maatwerk te kunnen bieden. Nu is de samenwerkingsovereenkomst tot in ieder geval 2025 verlengd.

Een van de speerpunten van het UAF is het vergroten van de arbeidsmarktkansen voor gevluchte studenten en professionals. UPD levert concrete opleidingsplekken voor 6 cliënten per jaar. Zij krijgen de kans de opleiding Green Belt in Lean te volgen. In de afgelopen jaren hebben al 18 cliënten de opleiding gevolgd of volgen deze momenteel. ‘Green Belt in Lean’ leert deelnemers wat verbeterprojecten binnen organisaties met zich meebrengen.

Door de samenwerking met UPD zijn de vluchtelingen waar het UAF mee werkt nog beter in staat om zichzelf verder te ontwikkelen en zo hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Wij zijn trots op deze samenwerking met UPD waarbij de mens centraal staat, maatwerk dus. Daarnaast ondersteunt UPD onze medewerkers met toegang tot hun opleidingsaanbod op het gebied van Lean, Scrum/Agile en persoonlijke effectiviteit. Hierdoor kunnen we nog meer vluchtelingen-studenten en professionals ondersteunen richting studie en werk.

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks bijna vierduizend vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X