Universiteit Twente doneert ruim een ton aan het UAF

UAF-Mentorkoppel
Foto: Suzanne Blanchard

Eind 2015 nam een medewerker van de Universiteit Twente (UT) het initiatief om bovenwettelijke vakantiedagen in te leveren. Via interne communicatiekanalen zijn de medewerkers op de hoogte gebracht van de actie ‘Geef een dag voor een vluchteling’.

Ruim 440 medewerkers doneerden aan Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF. In totaal doneerden zij 3179 verlofuren.

Dit resulteerde in een donatie van € 80.000,- voor het UAF! Een fantastisch bedrag, waar we veel vluchtelingstudenten mee kunnen ondersteunen. De resterende 21.000 wordt beschikbaar gehouden voor individuele aanvragen rondom reiskosten van vluchtelingen en studentactiviteiten. Het UAF is de UT ontzettend dankbaar voor haar betrokkenheid bij vluchtelingstudenten.

 

Misschien vind je dit ook interessant

Zorgdag 2024

UAF Zorgdag opnieuw druk bezocht

Voor gevluchte zorgprofessionals die bezig zijn om hun BIG-registratie te behalen, zodat zij hun vak (opnieuw) kunnen uitoefenen, organiseert het UAF jaarlijks een Zorgdag. Op zaterdag 23 maart werd

Lees verder »

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks bijna vierduizend vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X