UAF-maatregelen coronavirus

UAF-maatregelen coronavirus

Er gelden nog steeds verschillende corona-maatregelen in Nederland.

Wat betekent dit voor het werk van het UAF?

Alle medewerkers van het UAF werken thuis. We hebben alleen contact via telefoon, mail en MijnUAF. De geplande afspraken en bijeenkomsten worden waar mogelijk omgezet naar online of telefonisch. Indien dit niet mogelijk is, worden deze afgelast. Wij begrijpen dat deze maatregelen de nodige gevolgen heeft voor geplande activiteiten en trajecten.

Wat betekent dit voor het onderwijs?

De 1,5 meter afstand regel blijft gelden in het onderwijs en maakt groepsactiviteiten lastig, zo niet onmogelijk. Hogescholen en universiteiten bieden daarom geen activiteiten in groepen meer aan, maar geven online onderwijs. Sommige onderwijsinstellingen bieden andere alternatieven aan. De corona-maatregelen hebben gevolgen voor examens, tentamens, colleges en andere groepsbijeenkomsten. Check de website van jouw onderwijsinstelling voor meer informatie over de corona-maatregelen van jouw opleiding. Kom je er niet uit via de site van je opleiding? Neem dan contact op met je trajectbegeleider.

Wat betekent dit voor de NT2-examens?

De Nt2-examens gaan weer door. De kandidaten die zich al eerder hadden aangemeld krijgen van DUO bericht over een nieuwe datum. Door de RIVM richtlijnen worden de examens ook in de avonduren en op zaterdag ingepland. Kandidaten die zich nog niet hadden ingeschreven, kunnen vanaf 10 juni voor programma 2 inschrijven. Lees hier meer over dit onderwerp.

Heb je vragen?

Over jouw UAF-begeleiding
Ben je cliënt van het UAF? Neem dan contact op met je trajectbegeleider. Ben je nog geen cliënt van het UAF of heb je nog geen trajectbegeleider? Bel dan naar onze Front Office: 030-2041504 of mail naar vraag@uaf.nl

Over onze donateursservice
Bel naar 030 – 252 08 89 of mail naar donateursservice@uaf.nl

Voor overige vragen

Bel naar 030-252 08 35 of mail naar info@uaf.nl.

Over het coronavirus
Kijk voor meer informatie op de website van het RIVM of bel naar de informatielijn 0800-1351. Ga naar deze website van Pharos of naar de Corona Helpdesk van Nieuwlander voor begrijpelijke informatie over het coronavirus in het Arabisch, Turks, Engels of Tigrinya.

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks duizenden vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X