Mbo-leerwerktraject elektrotechniek bij Enexis

groep high five
Ben jij een statushouder in de regio Eindhoven? Ben je bekend met elektrotechniek en wil je graag leren en werken? Ontdek dan meer over het leer- en werktraject van Enexis in samenwerking met het UAF en Gemeente Eindhoven.

Na een screening start je met een voortraject van 4 maanden (met behoud van uitkering). Je krijgt Nederlandse les, leert diverse praktijkvaardigheden en veilig werken met elektra. Certificaten zoals VCA kun je meteen op je cv zetten.

Na je voortraject doe je een mbo-3 opleiding Elektrotechniek. Deze opleiding duurt twee jaar. Twee dagen per week volg je theorie- en praktijklessen op de Enexis Vakschool in Eindhoven. De praktijkdocenten leren je om te werken met verschillende materialen en gereedschappen. De overige drie dagen doe je praktijkervaring op, bijvoorbeeld door met onze monteurs mee te gaan om werkzaamheden te verrichten. Tijdens je opleiding krijg je een arbeidscontract voor bepaalde tijd bij Enexis. Ook krijg je van hen begeleiding op maat. Als je bijvoorbeeld extra taallessen nodig hebtwordt dat geregeld.

Heb je de opleiding afgerond, dan ontvang je het Erkende mbo-3 diploma Elektromonteur. Bovendien start je meteen met werken bij Enexis Netbeheer. Je krijgt een leuke baan bij een bedrijf wat je helpt in je ontwikkeling. Enexis werkt met goed gereedschap en werkkleding. Oftewel; een mooie toekomst!

Ben je geïnteresseerd in dit traject?

Bekijk dan de flyer voor meer informatie over de aanmeldvoorwaarden. Heb je interesse en voldoe je aan de voorwaarden? Meld je dan voor 16 februari 2021.

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks bijna vierduizend vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X