Maarten van Beek benoemd tot voorzitter Raad van Toezicht UAF

M. (Maarten) van Beek, MSc, MA, voorzitter

Per 1 september heeft onze Raad van Toezicht een nieuwe voorzitter: Maarten van Beek. Hij volgt Job Cohen op die sinds mei 2014 deze functie bekleedde.

Van Beek heeft ruime toezichthoudende ervaring, onderschrijft en omarmt de doelstellingen van het UAF en beschikt over een voor het UAF zeer relevant netwerk. Hij is werkzaam als directeur human resources bij ING. In zijn werk staat het vinden, ontwikkelen en binden van talent centraal, wat ook de missie is van het UAF. Van Beek heeft een open en gedreven persoonlijkheid die goed bij het UAF past. We zijn dan ook verheugd dat hij zich als voorzitter van de Raad van Toezicht voor onze organisatie gaat inzetten.

We zijn onze vertrekkende voorzitter Job Cohen buitengewoon erkentelijk voor zijn grote betrokkenheid en jarenlange inzet. Ruim zeven jaar zette hij zich intensief in om de onderwijs- en arbeidsmarktkansen van gevluchte studenten en professionals te verbeteren. Daarnaast zette hij zijn netwerk in om deuren te openen voor het UAF. Mede dankzij zijn steun hebben we de afgelopen jaren veel kunnen bereiken. In het najaar organiseert het UAF voor hem een passende afscheidsbijeenkomst.

Misschien vind je dit ook interessant

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks duizenden vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Het laatste nieuws in je inbox?

Ruim 16.000 mensen gingen je voor! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zes weken het laatste nieuws en inspirerende verhalen van gevluchte studenten en professionals. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Hidden
Optin nieuwsbrief

Deel dit artikel via:

WhatsApp
LinkedIn
Facebook
X