<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=543988056270869&ev=PageView&noscript=1"/> Start een actie - UAF

Kom samen in actie voor gevluchte studenten en professionals. Organiseer een leuke activiteit of evenement om geld in te zamelen. Hierbij geef je meer bekendheid aan het UAF én je kunt de opbrengst doneren aan onze organisatie.

Organiseer een actie of inzamelingsevenement

Met een actie of inzamelingsevenement geeft je bekendheid aan ons werk én steun je vluchtelingen met de opbrengst. Denk bijvoorbeeld aan een sponsorloop, benefietconcert, fietstocht of een veiling. Een dergelijke actie biedt de gelegenheid om medewerkers en achterban te mobiliseren en de medewerkersbetrokkenheid te vergroten.

Ga je geld inzamelen of een actie organiseren? Meld je actie dan altijd bij ons aan. Dan kunnen wij meedenken en eventuele binnenkomende donaties goed registreren.

Hoe kunnen wij jouw actie ondersteunen?

  • We sturen je graag informatie, flyers, foto’s of logo’s toe.
  • De donatiebox voor contante giften kun je aanvragen via donateursservice@uaf.nl.
  • Wil je in je uitnodiging het werk van het UAF in het kort omschrijven? Hier vind je meer informatie.

Heb je specifieke wensen? We denken graag met je mee! Bel 030- 252 08 89 of mail donateursservice@uaf.nl.

Maak je eigen actiepagina

Je kunt op een makkelijke manier online aandacht krijgen voor je actie door een eigen webpagina aan te laten maken op ons Kom in actie-platform. Zodra jouw actiepagina gereed is, kun je de donatielink direct delen met je vrienden en familie. We denken graag met je mee!

Meld je actie aan

Ga je een actie of inzameling organiseren? We blijven graag op de hoogte, zodat we je na afloop de opbrengst kunnen laten weten. Mail de volgende gegevens naar donateursservice@uaf.nl:

  • Je naam, adres en telefoonnummer
  • Een omschrijving van de actie
  • Locatie van de actie
  • De datum waarop de actie plaats gaat vinden
  • Of je informatie en/of de donatiebox wilt ontvangen

Alvast heel erg bedankt voor jouw actie!