Wil je werken als docent in het voortgezet onderwijs?

De Gemeente Rotterdam, Hogeschool Rotterdam, Stichting LMC Voortgezet Onderwijs en het UAF zoeken kandidaten voor een leerwerktraject in het voortgezet onderwijs. Ben je statushouder en wil je graag aan de slag als docent wiskunde, natuurkunde of technisch beroepsonderwijs? Dan is dit leerwerktraject misschien iets voor jou.

Wat bieden we jou?
• Uitgebreide oriëntatie op lesgeven in Nederland.
• Lessen Nederlands op weg naar C1-niveau en vaktaal.
• Ervaring op een school als stagiair.
• Contacten in het Nederlandse onderwijs.

Kandidaten die het oriëntatietraject succesvol afronden én Staatsexamen NT2 niveau II halen, komen in aanmerking voor de deeltijd lerarenopleiding aan de Hogeschool Rotterdam. Daarnaast is het doel om na jouw stage, bij gebleken geschiktheid en beschikbaarheid van een passende functie, op een school te blijven werken als docent.

Geïnteresseerd? Bekijk de flyer en meld je aan voor 23 november!

 

Misschien vind je dit ook interessant

Peshmerge

Hoe gaat het met Peshmerge?

In 2018 won Peshmerge Morad de UAF-Award. De jury prees hem om zijn buitengewone studie- en werkprestaties én zijn grote maatschappelijke betrokkenheid. In zijn bedankspeech beloofde Peshmerge dat hij zich wil blijven

Lees verder »

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks bijna vierduizend vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Mis helemaal niets, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal 2 keer per maand een e-mail met nieuws en verhalen.

  • Hidden