Welkom!

Ben je gevlucht en wil je graag studeren of werken in Nederland? Het UAF is een stichting speciaal voor gevluchte studenten en professionals. We werken samen met onderwijsinstellingen, bedrijven en gemeenten. Lees hier informatie in je eigen taal: فارسی ,العربية, Engels, Frans, en ትግርኛ.

Om in aanmerking te komen voor ondersteuning vanuit het UAF houden we deze voorwaarden aan.

Wil je meer weten? Vul de UAF Advisor hieronder in of neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 09:30 to 12:30 via 030-2041504. Je kunt je vraag ook stellen via Facebook of Twitter. Ons webcareteam zit voor je klaar om je vragen te beantwoorden!

Taal

Zorg ervoor dat je taal op niveau is
Lees meer

Studie

Je wil (blijven) studeren om later aan het werk te gaan
Lees meer

Werken

Je wil leren en werken combineren
Lees meer

Welkom in de UAF Advisor

Als je de vragen van de UAF Advisor beantwoordt, krijg je advies dat past bij jouw situatie. Daarna kun je eventueel telefonisch contact opnemen om je aan te melden voor (financiele) ondersteuning van het UAF.

Het liefst zetten we ons in voor elke gevluchte student of professional die bij onze stichting aanklopt. Maar helaas hebben we daarvoor niet genoeg middelen. We zijn afhankelijk van giften en donaties.

Het kan dus gebeuren dat je aan alle voorwaarden voldoet, maar dat we je niet kunnen ondersteunen. Ook is het mogelijk dat we je niet kunnen helpen, omdat je niet tot onze doelgroep behoort. In beide gevallen proberen we je met tips alsnog zo goed mogelijk verder te helpen, zodat je zelf stappen kunt zetten.

Bekijk de volgende stappen in het proces nadat je je hebt aangemeld bij het UAF
Advisor

Opnieuw cliënt worden?

Ben je al eens cliënt geweest bij het UAF en wil je opnieuw steun van ons? Vul hier het heropeningsformulier in.