Schenk met uw testament

Sinds 1948 heeft het UAF duizenden vluchtelingen begeleid bij hun opleiding en hun zoektocht naar werk. Zo hebben zij een nieuw leven in ons land kunnen opbouwen. Gewapende conflicten en mensenrechten- schendingen zijn helaas van alle tijden. Daarom blijft het UAF zich ook in de toekomst inzetten voor vluchtelingen.

Wat zouden we sterk staan als u eveneens deel bent van die toekomst! Dat kan met een nalatenschap. Uw wensen legt u bij de notaris vast in uw testament. Er zijn verschillende manieren om na te laten aan het UAF:

•    Erfstelling
Bij een erfstelling benoemt u het UAF tot (mede)erfgenaam, zodat wij een bepaald percentage van uw nalatenschap ontvangen. Hoe hoog dat percentage is, bepaalt u zelf.

•    Legaat
U kunt het UAF ook een legaat nalaten. Met een legaat laat u een vastgesteld geldbedrag of (onroerend) goed - bijvoorbeeld een kunstwerk, huis of aandelenportefeuille - na. Met een legaat aan het UAF legt u dus heel precies vast wat wij van u krijgen. U kunt meerdere legaten opnemen in uw testament.

Klik hier voor meer uitgebreide informatie. Overweegt u om het UAF in uw testament op te nemen, dan maken wij graag kennis met u. Wij vertellen u graag meer over ons werk en de resultaten die wij bereiken en u biedt ons de mogelijkheid om u namens veel vluchtelingstudenten te bedanken.

Informatie voor notarissen
Statutaire naam: Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF
KvK-nummer 41177131
Vestigingsplaats: Utrecht
Rekeningnr.: IBAN NL41INGB0000076300

Toegift
Het UAF is aangesloten bij de campagne Toegift.nl. Via deze campagne willen we mensen informeren over de mogelijkheden die er zijn om een goed doel op te nemen in hun testament. De Goede Doelen die deelnemen aan deze campagne staan onder actief toezicht van het CBF en laten zich toetsen op strenge kwaliteitseisen.

Ik maak graag deel uit van de toekomst!

Contact

Voor een gesprek of meer informatie over nalaten neemt u contact op met Mariëtte Flipse, telefoonnummer (030) 219 26 99 of mail: m.flipse@uaf.nl of via het formulier onderaan deze pagina.

Maak alvast kennis met Mariëtte Flipse en lees dit interview.

'Ik zie weer toekomst'

Mohamad Baghdadi uit Syrië studeert met hulp van het UAF geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. 'Ik had de moed om hier als arts weer aan de slag te komen bijna verloren, maar het UAF heeft mij op alle mogelijke manieren geholpen. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst!'

Zoekt u een notaris?