VU-medewerkers doneren ruim 25 duizend euro

Vrije Universiteit Amsterdam
Vrije Universiteit Amsterdam

In 2017 bood de Vrije Universiteit Amsterdam medewerkers de kans om bovenwettelijke vakantiedagen af te staan voor vluchtelingstudenten. Dit resulteerde in een donatie van ruim 25 duizend euro. Een prachtig bedrag, waar we veel vluchtelingstudenten mee kunnen ondersteunen.

Het idee om vakantiedagen te doneren ontstond aan de Universiteit Twente (‘Geef een dag voor een vluchteling’), waar medewerkers een jaar eerder 80 duizend euro bijeen brachten.

Het UAF is de UT en de VU zeer dankbaar en we zouden het geweldig vinden als andere onderwijsinstellingen en werkgevers dit voorbeeld volgen! Contactpersoon is Wendy Heezen, w.heezen@uaf.nl.

De financiële waarde van de vrije dag kan belastingvrij worden geschonken aan het UAF. Raadpleeg uw belastingadviseur en klik hier voor meer informatie.

Misschien vind je dit ook interessant

Julia M Cameron

Gastvrijheid

Ik zit thuis achter mijn laptop aan de keukentafel. Ik strijk met mijn handen over het houten tafelblad dat mijn man in een van de

Lees verder »

Het UAF helpen kan op veel manieren

Dankzij de betrokkenheid en steun van 27.000 gevers kunnen wij jaarlijks bijna vierduizend vluchtelingen begeleiden bij studie en werk. Help jij ook mee? 

Mis helemaal niets, schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We sturen je maximaal 2 keer per maand een e-mail met nieuws en verhalen.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Optin nieuwsbrief